Uitgeslapen

Gisteren was het spaghetti-avond op de scouts. Vergeet de spaghetti, schrap den apéro aldaar... Nee, de kids lekker bij oma en opa. Dus mama heeft het vooruitzicht op een nachtje slapen, non-stop, en langer dan 6u. Heerlijk.
Maar bon, eerst een apérootje op de scouts en wat bijkletsen met de vrienden. Gezien iedereen kindjes heeft van dezelfde leeftijdscategorie (van baby tot kleuter) en niet iedereen een babysit, wordt er een hapje gegeten bij iemand thuis. Pizza met 4 kazen, f*** gezonde voeding op zaterdagavond. Thuis om 22u30 (nuchter, zelfs opa moest ermee lachen). Niet dat wij zo grote dronkaards zijn, maar er was een tijd dat we toch langer uitzaten.
Whatever, bibi zat om 22u45 in haar bed, klaar voor een goede dut. Deze ochtend om 9u30 opgestaan, nadat ik om 6u mijn interne klok even overtuigd heb om toch nog wat verder te slapen.
Goed uitgeslapen en na een klein ontbijtje de kamers een degelijk opgeruimd. En dan nog een beetje chill tot het tijd was om de kiddies op te halen. En nu de zondag afsluiten met "Keeping up with the Kardashians" (jaja, ik weet 't...)



Reacties

Populaire posts