Een doorsnee zaterdag

Wat doen wij zoal op een zaterdag?

Boodschappen, hier en daar een bezoekske, een tukske als het kan en indien goesting: een beetje opruimen enz.
Vandaag was niet veel beter, maar zowel Stanke als mr O mochten een cadeautje kopen. Ze kregen centjes van oma en pépé en aangezien geld moet rollen, (en het regent) gingen we iets kiezen.
Stanke koos voor een gezelschapspel en mr O kreeg een coole moto (mét muziekskes, maar moderne zoals I like to move it,...). Ambiance verzekerd.

Zoals reeds verteld, hebben we deze week ook een logee, Juleske. Voor Juleske dient er een dagboek bijgehouden te worden. Dus heeft moeder een heel serie foto's geënsceneerd opdat het lijkt alsof Jules een zot gevulde week had ("Jules viert Halloween" - "Jules rijdt mee op de moto"  - "Jules speelt een spelleke" -"Jules draagt kleren van mr O, want mama heeft zijn kleertjes gewassen"). Staan nog op't programma: "Jules poetst zijn tanden" en "Jules doet een tukkie". (OMG - liegen tegen de juf!?) Ook al gedacht: "Oef, Jules is terug naar huis". Nu nog de bindteksten en klaar!
Verder zijn bruine kleren gezocht voor het optreden voor opa & oma-dag (meelezende opa's en oma's: 23/11 be there or be square!). En straks nog een boek voor de klas bestellen, ipv de traditionele traktaties in de klas.
En dan is 'em klaar om terug naar school te gaan... *zucht*


Reacties

Populaire posts