Disney - part one

Eindelijk is em daar: de langverwachte Disney-verjaardagstrip!
Voor Stanke is de reis al een heel avontuur: eerst de trage trein (neem dit maar letterlijk met den NMBS - eerste vorst en den boel stond stil) en dan de snelle trein.
Zelfs de pendelbus naar het hotel is de max (ah ja, want Buzz Lightyear staat erop). En slapen in een bed van de cowboys maakt het verhaal compleet.
Maar djeezes, wat een massa volk! Ik ben daar al nie dol op - waarom gade dan in godsnaam naar daar, hoor ik u denken- maar voor de betovering op zo'n klein totje doe ik veel.
Een hele dag liep hij enthousiast mee, van de ene verwondering in de andere. Dansen bij het minste beetje muziek, meezingen als hij kon. Zijn kleine armpjes er bijna afzwaaien iedere keer er een figuurtje in de buurt is. En Minnie een kus kunnen geven!
In "a small world" was't al Kerst, maar dat maakte hem niet uit, want Sinterklaas en zwarte Piet waren ook van de partij. Tja, blijkbaar was het dit jaar niet nodig om veel te investeren in Halloween, iets wat toch voorbije jaren het park supersfeervol maakte. Dit jaar was het eerder beperkt, en in de hotels dook kerst ook al op.
Hij is wel een paar keer half gek geworden omdat er té veel volk bij Buzz Lightyear Lazerblast stond, maar enfin.
Gezonde voeding, daar klappen we nie van, want daar had Stanke geen zin in. De aardappel in al zijn vormen: chips - frietjes (met keptjoep) - en bijpassende frietvampier.
Zijn stapelbed, waar hij zo stoer in zou slapen, werd uiteindelijk het bed van mama. Maar zijn dag was heerlijk en zijn dromen vermoedelijk ook...


Reacties

Populaire posts