3 x is scheepsrecht

Stanke en zindelijkheidstraining was een goede combinatie. In 't begin wou hij niet, maar we lieten het met rust, mede omdat hij rond die periode zijn broertje bijkreeg. Maar plots was hij vertrokken, met eens een kleine terugval van een dag of 5, maar that was it. En vrij kort erna volgde de nacht ook. Dus voor de zomer stopten we ook met de pamper 's nachts. Zonder ongelukjes.
Mits eens 2 klein accidentjes van pure opwinding tijdens zijn eerste bezoek aan Disneyland, was hij "droog" zoals we zeggen.
Toen ging hij naar school en plots dook het onrustig slapen op en ineens ook het accidenteel plassen in bed. Maar oké, hij moet veel verwerken, is vaak moe en blijkbaar als hij diep slaapt, gaat het al eens fout. Zoals vandaag. Om 3u24 weerklonk plots een klein stemmetje in de nacht. "Mama, plas in bed!" Gelukkig kon hij verder slapen bij mama en papa in bed.
Dan moest hij blijkbaar heel dringend plassen toen hij van school kwam en gebeurde er een ongelukje toen hij mocht plassen tegen een boompje.
En daarnet zat hij in zijn zeteltje en weer dat vertrouwde stemmetje. "mama, plas in zetel". En dat voor een kereltje dat zijn plas altijd aankondigt, en toch nog de tijd vindt om een boekje of iets dergelijks te halen én dan pas op't toilet gaat zitten. Weird.
3 x is dan scheepsrecht, zekerst? (enfin, niet wat alarmen betreft in Zeebrugge, want ook hier hebben alweer prijs)

Reacties

Populaire posts