#summer2016 Dag 1: Gent - Nantes

Etappe 1... De meneertjes op toer door Frankrijk

Er was eens een busje vol meneertjes en 1 mevrouwtje dat op een bewolkte Belgische feestdag richting Frankrijk reed. Op het menu: de rit Gent - Nantes.
Het busje zoefde gezwind doorheen het Franse land - nee, uiteraard niet te snel, want de Franse gendarmes lachen daar niet mee. Blijkbaar reden ze niet echt op een populaire route, want veel verkeer was er niet.
Het busje stopte op mooie plekjes en vergeet zeker de obligate Franse WC niet. Man, het gezicht van Engelse toeristes maakt het helemaal goed dat ik op zo'n ding moet... Trouwens, die gasten vluchten blijkbaar massaal naar Frankrijk zo met die Brexit, want zij waren wél massaal aanwezig.
Het busje kwam aan een zeer grote brug en reed wat trager, want één meneertje had de trip van zijn leven. En het mevrouwtje maar foto's nemen...


Ondertussen speelden ze in het busje het klassieke autospelletje "ademen inhouden zolang je in een tunnel rijdt". Mr O bleek een waar talent - je moet het maar doen 1,6 km je adem inhouden - of gewoon "je mond dichthouden" zoals hij het eerder noemt. Enfin, hij was dan toch 1,6 km stil...
Maar bon, na een flinke rit kwam het busje op z'n bestemming en na nog een kleine duik in het water sloten ze hun dag af.



Reacties

Populaire posts