Picture my week #3


Een collage - 't is eens wat anders.

Vooreerst een feestje met 4-jarigen: amai, ik snap dat de juf soms moe naar huis gaat. Ze waren maar met 4, maar ze maakten kabaal voor een heel stadion uitbundige voetbalsupporters. Maar mr O heeft ervan genoten en dat is het belangrijkste.
Kerst komt ook dichterbij - ik hou daar wel van. In de stad branden zo stilaan de eerste lichtjes, want de winterfeesten zijn in aantocht. Op de Korenmarkt werd stukje bij beetje een reuzerad opgebouwd. Best mooi om zien nu het verlicht is.
Helemaal in de ban van de "ugly christmas sweater" heb ik al enthousiast mijn exemplaar gekocht voor het kerstfeestje op de dienst. En nee, 't is niet die van op de foto. 't Is erger.
Deze week ook lekkere dingen gegeten: voetjes onder tafel mogen schuiven bij de hubbie en een overheerlijke pasta. Zelf een vegetarisch rijstgerechtje ineen geschoten - #omnomnomnom
Ondertussen zijn de kleine chefs met play-doh hun eigen recepten aan het maken - die zotgekleurde ijsjes zijn gewoon leuk om naar te kijken.

En nu tellen we af naar de Sint - alles wordt gedetailleerd opgevolgd door Stanke - van de positionering van Spiekpietje tot het correct afkruisen van de kalender. Dat belooft!

Reacties

Populaire posts